Professionel betonboring

Boring i beton af erfarne fagfolk med stor kyndighed

Hos M.C. Diamantskæring er vi meget erfarne med boring i beton. Boring i beton er nødvendigt, når der skal bores et hul i en betonvæg, en murvæg eller et hårdt materiale, hvor dit værktøj ikke vil række. Du får nøjagtige resultater med betonboring, da vi anvender en betonskærer. Den borer et præcist hul.

Skal du have boret hul i et hårdt materiale? Så kommer vi og hjælper dig med præcis den opgave, du har brug for at få fuldført. Vi kører på hele Djursland samt mellem Randers, Viborg, Silkeborg, Aarhus og omegn. Vi sætter stort fokus på høj service og nøjagtige resultater.

Betonboring bruges ofte ved bl.a.:

  • Rørinstallationer
  • Ventilationer
  • Skorstene
  • Betonprøver
  • Kloakker

En diamantskærer laver det præcise resultat, der er behov for, og vores fagmænd er erfarne i at bruge redskabet, så du får det bedst mulige resultat ved boring i beton. 

Betonboring til formidable priser for din virksomhed

Du er velkommen til at kontakte os for at få en pris på netop din opgave, der omhandler diamantboring eller boring i beton. Det kan være svært at sige en fast pris, da vi først har brug for at høre om opgaven, og hvad det indebærer inden for betonboring.

Hos M.C. Diamantskæring har vi gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores lange erfaring gør, at der ikke er den opgave, vi ikke har stødt på før. 

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MC DIAMANTSKÆRING V/MARTIN MØRKEHØJ CHRISTIANSEN

Ballevej 24

8570 Trustrup

Kontakt os

Telefon: 24 25 01 00

E-mail: martin@mcds.dk

CVR: 38596403

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.