Betonboring

Skal I have udført betonboring? Hos MC Diamantskæring har vi specialiseret os boring af huller i beton, og vi udfører hulboring såvel som kerneboring i høj kvalitet. Boring i beton er nødvendigt, når der skal bores et hul i en betonvæg, en murvæg eller et hårdt materiale, hvor dit værktøj ikke vil række. Du får nøjagtige resultater med betonboring, da vi anvender en betonskærer. Den borer et præcist hul.

Vores firma er beliggende centralt i Århus og tæt på Grenå, Randers og Ebeltoft, men vi står altid klar til at hjælpe både privat- og erhvervskunder i hele landet med betonboring. Det kan være i forbindelse nybyg og renoveringer med mere.

Betonboring til konkurrencedygtige priser

Skal du have boret hul i et hårdt materiale? Så kommer vi og hjælper dig med præcis den opgave, du har brug for at få fuldført. Vi har over 20 års erfaring i betonboring, og vi kan derfor løse selv de mest vanskelige opgaver. Vores priser er konkurrencedygtige og vi giver altid gerne et godt tilbud på opgaven, som vi løser med stort fokus på høj service og nøjagtige resultater.

​Vi kan udføre boring både vandret og lodret, og vi kan bore under de fleste forhold. Om det er boring af hul eller udskæringer, så kan vi klare det effektivt og uproblematisk. Du kan også læse mere om vægskæring her.

​Kontakt os for et tilbud betonboring

Du er velkommen til at kontakte os for at få en pris på netop din opgave, der omhandler diamantboring eller boring i beton. Det kan være svært at sige en fast pris, da vi først har brug for at høre om opgaven, og hvad det indebærer inden for betonboring.

MC Diamantskæring udfører både små og store opgaver, og vi rådgiver gerne vores kunder om netop deres projekt. Du kan ringe på telefon 24 25 01 00.

Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail martin@mcds.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

På jagt efter noget andet end boring af huller i beton?

Vores kompetence område er stort. Læs eksempelvis mere om diamantskæring, diamantboring og gulvskæring.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os