Diamantskæring

Hos M.C. Diamantskæring har vi både kompetencerne og udstyret til at klare udskæring af huller samt nedskæring af vægge og gulve i selv de mest hårdføre materialer. Vi udfører blandt andet skæring og boring i beton, mursten, granit, asfalt, sten og fliser.

Alle former for diamantskæring

Diamantskæring kan med fordel anvendes til mange forskellige opgaver. Det er velegnet til udskæring af huller til vinduer, døre, trapper og porte. Vi tilbyder blandt andet skæring i forbindelse med nybyggeri, renovering og ombygning for private og erhverv. Metoden er desuden velegnet, når der skal laves ventilationskanaler, elevatorskakte, renovering eller anlæg af rør og kloakker samt ved nedskæring af vægge. Læs mere om vægskæring her.

Kun de bedste maskiner til opgaven

Vi lægger stor vægt på at levere god service og høj kvalitet – uanset om opgaven er stor eller lille. Derfor holder vi os også opdateret med det bedste udstyr på markedet, og med vores store Husqvarna vægsav kan vi snildt klare de helt store skæreopgaver.

Kontakt os for at høre mere om diamantskæring

Vil du høre mere, om hvad vi kan gøre for dig? Vores virksomhed ligger i Trustrup på Djursland nær Århus, men vi hjælper kunder i hele landet. Vi giver dig derfor gerne et uforpligtende tilbud på opgaven, uanset hvor arbejdet skal udføres.
Du kan altid ringe på telefon 24 25 01 00 eller benytte kontaktformularen, hvis vi skal ringe dig op.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os