Gulvskæring og andet betonskæring

Hos M.C. Diamantskæring tilbyder vi hurtig og effektiv vægskæring, gulvskæring og andet betonskæring. 

Hurtig og effektiv skæring i beton

Vi tilbyder professionel skæring i beton, der sikrer et lige snit samtidigt med minimal slitage på væggen eller gulvet. Hvis du mangler et hul til en ny dør eller et vindue, er vi de helt rette at kontakte.

Vi har et stort fokus på kvalitet og præcision, og du kan derfor altid være sikker på et godt resultat, når du vælger os. Vi er ikke de billigste i branchen, men vi er heller ikke de dyreste – og vi er bestemt de bedste.

Vi holder til nær Aarhus, og vores erfarne medarbejdere står altid klar med professionel hjælp til betonskæring hos både private og erhvervskunder i bl.a. Randers, Viborg, Silkeborg og på Djursland samt mange andre steder i landet.

Vi har de rette maskiner til vægskæring

Væg- og gulvskæring kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. Vi tilbyder bl.a. skæring i beton i forbindelse med:

Nybyggeri

Renovering

Ombygning

Vi ved, at maskinerne er en vigtig forudsætning for at kunne udføre korrekt betonskæring, og derfor sørger vi altid for at holde os opdaterede på vores maskiner. Vi benytter kun de bedste maskiner til opgaven. Vores udstyr er kort fortalt altid det rigtige til den specifikke opgave.

Vi sikrer os altid, at arbejdet er udført korrekt – så når vi er færdige med skæringen, er du sikret et perfekt resultat. Derudover gør vi naturligvis også altid rent efter os selv, så du ikke skal bekymre dig om det.

Kontakt os for en god pris på betonskæring

Har du spørgsmål til skæring i beton, diamantboring, diamantskæring, betonboring eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi informerer dig gerne om priser og muligheder inden for bl.a. gulvskæring og vægskæring.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MC DIAMANTSKÆRING V/MARTIN MØRKEHØJ CHRISTIANSEN

Ballevej 24

8570 Trustrup

Kontakt os

Telefon: 24 25 01 00

E-mail: martin@mcds.dk

CVR: 38596403

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.