Specialister i hulboring i beton

Få hjælp til hulboring i beton og opnå præcise resultater

Hos M.C. Diamantskæring hjælper vi med hulboring i beton. Det kan være, at du har en betonvæg, hvor du ønsker et hul, hvor andet værktøj ikke er stærkt nok. Du får et nøjagtigt hul med hulboring i beton, da vi bruger et diamantkernebor.

Det er vigtigt for os, at resultatet er nøjagtigt, som det skal være. Med vores lange erfaring har vi fuldstændig styr på at varetage opgaven bedst muligt. Vi er omhyggelige i vores arbejde, så vi er sikre på, at resultatet er tilfredsstillende, når vi er færdige. 

Vi hører til lidt udenfor Aarhus, men vi kommer gerne ud til kunder i Randers, Viborg, Silkeborg og omegn samt på Djursland.

Vi har gode priser – kontakt os allerede i dag

Vi hører meget gerne fra dig og giver dig et uforpligtende tilbud på hulboring i beton. Det kan være svært at sige en fast pris, der gælder for alle, da opgaverne er meget individuelle.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud, og vi rådgiver dig også gerne, hvis du er i tvivl om, hvordan din opgave skal løses. Det er vigtigt for os, at du oplever et højt serviceniveau.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MC DIAMANTSKÆRING V/MARTIN MØRKEHØJ CHRISTIANSEN

Ballevej 24

8570 Trustrup

Kontakt os

Telefon: 24 25 01 00

E-mail: martin@mcds.dk

CVR: 38596403

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.