Hulboring og kerneboring

Skal I have udført hulboring? Hos MC Diamantskæring har vi specialiseret os i hul- og kerneboring i høj kvalitet. Vi udfører betonboring samt boring af huller i beton og andre materialer. Eksempelvis murværk, granit og meget mere. Kerneboring eller hulboring foretages ofte for at lave huller til ledninger, rør og ventilation.

Vores firma er beliggende centralt i Århus og tæt på Grenå, Randers og Ebeltoft, men vi står altid klar til at hjælpe både privat- og erhvervskunder i hele landet med hulboring og skæring i beton. Det kan være i forbindelse nybyg og renoveringer med mere.

Hulboring og kerneboring til konkurrencedygtige priser

Vi har over 20 års erfaring i hulboring, og vi kan derfor løse selv de mest vanskelige opgaver med både stor kreativitet og høj præcision. ​

Vores priser er konkurrencedygtige og vi giver altid gerne et godt tilbud på kerneboring og hulboring i beton.

Vores medarbejdere er kompetente og professionelle fagfolk – alt arbejdet udføres med moderne og professionelt værktøj.

​Vi kan udføre boring af huller i beton både vandret og lodret, og vi kan bore under de fleste forhold. Vi kan med andre ord udføre kerneboring effektivt og uproblematisk. Du kan også læse mere om vægskæring her.

​Kontakt os for et tilbud på betonboring

Kontakt os gerne for at høre mere om vores ydelser. Du kan også få et tilbud på betonboring eller hulboring i andre materialer. Det er naturligvis helt uforpligtende.

MC Diamantskæring udfører både små og store opgaver, og vi rådgiver gerne vores kunder om netop deres projekt. Du kan ringe på telefon 24 25 01 00.

Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail martin@mcds.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

På jagt efter noget andet end boring?

Vores kompetence område er stort. Læs eksempelvis mere om diamantskæring til gode priser, diamantboring og vægskæring.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os