Kerneboring af professionelle fagfolk

Kerneboring i Midt- og Østjylland

M.C. Diamantskæring udfører professionel kerneboring. Man bruger kerneboring til store huldiametre. Det er der, hvor andre maskiner ikke slår til, og man har brug for mere effekt som fuldboring. Kerneboring bearbejder ikke hele diameteren, men en ring i periferien. Det betyder, at vi efterlader en kerne i midten af hullet. Derfor er kerneboring ideelt til applikationer med huller.

Vi hjælper, når du skal have boret i stærke materialer. Uanset materialet skal vi nok finde en løsning. Hos M.C. Diamantskæring er vi omhyggelige i vores arbejde, og vi lægger stor vægt på kvalitet og at have en professionel tilgang. Vi varetager både standardopgaver, men også specialiserede opgaver. 

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi giver gerne råd og vejledning, når du skal have boret i materialer, hvor du er i tvivl om, hvordan det skal gøres. Vi har en lang erfaring med kerneboring og andre metoder, så vi skal nok kunne hjælpe dig med netop din opgave.

Kontakt os endelig, og vi kan tale nærmere om, hvordan vi løser din opgave. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Det er nemmest at give en pris, når vi har hørt om din specifikke opgave. 

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MC DIAMANTSKÆRING V/MARTIN MØRKEHØJ CHRISTIANSEN

Ballevej 24

8570 Trustrup

Kontakt os

Telefon: 24 25 01 00

E-mail: martin@mcds.dk

CVR: 38596403

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.